Vreau Strategia PA

“Da Vali! Vreau Strategia PA Chiar Acum”

 

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”21″ font_color=”#000000″]

Ma inscriu astazi si inteleg ca:

1. Alegand sa fac plata prin PayPal, voi primi acces instantaneu la inregistrarea audio de 54 de minute cat si la documentul in format text cu informatii aditionale despre elementele folosite dar si despre CAND este indicat sa implementezi o astfel de campanie.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”21″ font_color=”%23000000″]strategia PA - 600x3612. Strategia PA ma va asista sa-mi duc afacerea la urmatorul nivel prin simplu fapt ca ma voi folosi de puterea marketingului pentru a ajunge cu mesajul meu la cat mai multi oameni intr-un timp cat mai scurt, pentru a deveni un lider in domeniul meu si pentru a ma bucura de respectul, admiratia, increderea si aprecierea oamenilor din audienta mea pentru totdeauna. Dar este responsabilitatea mea sa o pun in aplicare.

De aceea, dedicarea mea este maxima si voi face tot ceea ce este necesar ca sa parcurg cu atentie fiecare material inclus.

3. Acesta nu este un program de imbogatire rapida si nimeni nu garanteaza pentru succesul meu.  Este in totalitate responsbilitatea mea sa urmaresc acest curs si sa pun in aplicare ceea ce invat.

4. Informatiile despre marketing sunt foarte puternice si ma dedic sa le folosesc cu atentie, intr-un mod etic fara sa manipulez oamenii, sa-i pacalesc sau sa-i influentez intr-un mod negativ.

5. Vali a facut tot efortul necesar astfel incat sa am acces cu succes la tot ceea ce a promis si daca cumva va aparea vreo eroare pe undeva si nu pot avea acces la cele promise, pot sa-l anunt, trimitand un email la contact [at] lumeaafacerilorinformationale.com.

6. Voi primi acces la tot ce mi s-a promis, investind astazi in educatia mea si implicit in dezvoltarea proiectului meu, suma de doar 9 euro, plata facuta o singura data. 

7. Exista garantia banilor inapoi timp de 30 de zile. Asa ca daca nu sunt multumit(a) de ceea ce aflu si nu gasesc aplicabile informatiile prezentate in Strategia PA, pot cere banii inapoi in urmatoarele 30 de zile. Fara sa mi se puna nici o intrebare. De aceea pot cumpara cu incredere pentru ca nu am niciun risc.

 

*Apasa butonul de mai jos care te va directiona catre a face plata prin PayPal. Poti plati si daca nu ai cont de PayPal, alegand optiunea “Pay with my credit/debit card” , adica vei plati direct cu cardul.

PayPal este folosit in peste 190 de tari si regiuni si este unul dintre cele mai securizate servicii de plata online. Asa ca actioneaza cu incredere. Dupa ce apesi pe buton, lasa-l cateva secunde ca sa se incarce urmatoarea pagina.
[/text_block]

Ma inscriu chiar acumPlata prin PayPal – doar 9 euro

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”#000000″]

Vrei sa faci plata prin transfer bancar, depunand 39 de Roni intr-un cont bancar? Atunci trimite un email la contact [at] lumeaafacerilorinformationale.com si vei primi detaliile necesare in maxim 48 de ore.

Logo-LAI-250Cu stima si respect,

Vali Zamfir

Fondator Lumea Afacerilor Informationale

 

[/text_block]

Leave a Reply