Un mesaj scurt si important de la Luca Dezmir despre situatia ta financiara actuala

Asculta acest mesaj scurt dar atat de important pentru situatia ta financiara actuala…

 
Am creat acest video cu aceasta inregistrare a lui Luca deoarece am considerat ca este important sa auzi aceste lucruri si ca in acest mod iti este mult mai usor sa le intelegi.
Chiar daca par intr-un fel putin infricosatoare. Sper ca ai inteles care este de fapt importanta educatiei pentru viitorul tau financiar si ca vei lua decizia potrivita in urmatoarea perioada.

curs chrysalis,intelegerea banilor,produse informationale, independenta financiara, frica de bani, mentalitate, problema banilor

Si anume decizia de a investi in cursul Chrysalis. Pe link-ul urmator poti gasi toate detaliile despre cum poti sa accesezi acest curs si care sunt bonusurile oferite de mine pentru ca investesti in educatia ta.
Iar daca ai cumva vreo suspiciune ca acest curs nu exista sau ca dai banii si nu vrei primi mai nimic, Luca a facut si o inregistrare video in interiorul platformei online a cursului. In video-ul de mai jos poti vedea cum se logheaza in contul lui si cum anume este organizat cursul, pe module si ce anume contine in el.
Inca o data, link-ul catre detaliile cursului si “pachetul” meu de bonusuri il gasesti pe:
Cu apreciere profunda,
Vali Zamfir
P.S. Nu uita de webinariile gratuite pe care le face Luca astazi(unul la ora 10 dimineata  si al doilea la ora 19:00). In care poti sa-i pui orice intrebare ai tu despre indepenta financiara, veniturile pasive sau despre cursul Chrysalis si la care el iti va raspunde live.
Probabil ai primit email de la el despre accesul la aceste webinarii dar daca nu esti cumva in lista lui notificare atunci uite aici link-ul catre webinarii(trebuie sa intri cu 10 minute inainte de orele mentionate mai sus)
P.P.S. Dar nu uita ca daca vrei sa cumperi acest curs si sa primesti si bonusurile mele atunci inainte de a cumpara mai citeste inca o data ce scrie aici:

Leave a Reply