Impulsul pentru un nou stil de viata

Salutare, vroaim sa scriu astazi un articol aici pe blog care sa fie din seria celor pe care le-am pornit in legatura cu primul meu ebook dar m-am gandit sa-ti fac o recomandare catre niste materiale video pe care eu le-am vazut zilele acestea si din care eu am luat multe lucruri foarte valoroase.

Este posibil ca aceste video-uri sa fie date jos in curand de aceea ar fi indicat sa le urmaresti astazi sau in urmatoarele 2-3 zile.

Materiale video sunt de la Pera Novacovici si le gasesti pe http://impulsul.ro .

Pera este psiholog, autor si o persoana cu care eu am rezonat foarte mult ca si poveste de viata.

De aceea sunt convins ca vei avea si tu multe de luat din aceste materiale in special din primul(in total sunt 3) care este mai in legatura cu subiectele pe care le abordam noi aici pe Lumea Afacerilor Informationale.

Asadar materialele video se numesc in felul urmator:

1. Transforma-ti talentele in bani;

2. 15 pasi concreti pentru a trai iubirea;

3. Sanatate, nutritie si sport cu un sportiv de performanta;

De fapt sunt 4 filmulete dar la al patrulea iti las tie curiozitatea de a-i descoperi titlul.

Tot ce trebuie sa faci ca sa ai acces la ele este sa te inregistrezi cu prenumele si adresa de email pe http://impulsul.ro . Apoi daca mai gasesti aceste materiale online, vezi-l macar pe primul.

Cu drag,

Vali

P.S. In zilele urmatoare voi posta si articolul mult asteptat despre mitul “fa ceea ce iti place si bani vor veni” asa ca stai cu ochii pe urmatorul email de la mine.

Leave a Reply