Sustii si tu campania umanitara “Alerg pentru Oana” ?

Cu totii avem diferite probleme/provocari in viata.

Unii poate ca au probleme financiare, altii de casnicie, altii  poate ca au kilograme in plus si se plang ca nu pot sa slabeasca . Situatii care ii fac sa fie depresivi si sa se simta neputinciosi in “lupta” cu viata.

Dar in comparatie cu ceea ce experimenteaza Oana, multe din problemele noastre par si chiar sunt infime.

Te rog urmareste video-ul foarte emotionant de mai jos de la Alba TV si apoi iti voi explica de ce am ales sa sustin si eu campania umanitara “Alerg pentru Oana” si cum te poti implica si tu.

Probabil o sa vrei sa nu dai atentie acestui caz si sa “intorci spatele” zicand ca mai bine nu te gandesti la asa ceva ca poate oricum nu poti face tu nimic. Asa gandeam si eu. Dar intotdeauna se poate face ceva.

Aceasta convingere a avut-o si Stepan Adrian, cel care a creat campania “Alerg pentru Oana” despre care poti gasi mai multe detalii aici

1km 1 euro

El a avenit cu ideea de alerga, dandu-le posibiliatatea celor care vor sa se implice, sa cumpere km. Mai exact 1km = 1 euro. Ceea ce inseamna ca pentru fiecare euro donat Adrian va trebui sa alerge 1 km. Totusi nu este singur in aceasta miscare si alaturi de el au venit si altii care alearga km cumparati.

Km care au inceput sa se stranga.

La momentul cand scriu aceste randuri sunt peste 780 de km cumparati si astfel s-au strans ceva bani pe care sa-i doneze Oanei.

Totusi ea are nevoie de mult mai mult. Ii trebuie suma de 10.000 de euro pentru o perioada de tratament in Germania. Tinta acestei campanii este sa se stranga macar 5000 de euro.

Implica-te si tu!

Sunt 3 moduri prin care poti face acest lucru. Alege macar unul.

1. Poti dona cumparand km. Detalii aici

2. Poti alerga alaturi de cei care deja alearga km cumparati

voluntari care alearga pentru Oana

3. Fa cunoscuta campania pornita de Adrian. Poti distribui acest articol, pagina proiectului sau poti scrie la tine pe blog despre aceasta initiativa foarte frumoasa si in acelasi timp datatoare de speranta. Speranta ca atunci cand este cazul ne putem mobiliza pentru a face ceva special pentru cineva care se afla in mare durere.

Asadar, tu ce vei face? Pe care dintre cele 3 le alegi?

Eu am facut doar 1 si 3 (pana acum) . Faptul ca am scris aici acest articol care nu pare sa aiba prea multa legatura cu tema site-ului ar putea parea putin nepotrivit. Dar am ales sa promovez pentru ca  ca e ceva cu care vreau sa asociez priectul LAI si anume cu faptul ca dincolo de toate important este sa aducem si o contributie in vietile celorlati.

Sa ai o zi excelenta in contiuare!

Cu stima,

Vali Zamfir

2 Comments

Leave a Reply