Pentru Incepatorii Online: Micro Model Business System

Daca esti incepator in afacerile online ceea ce vei descoperi aici te poate asista sa incepi cat mai repede o afacere pe internet.

Ei bine, astazi vreau sa te introduc catre o persoana de la care eu am invatat mai multe de-a lungul timpului si anume Mike Filsaime.
micro model business system,  mike filsaime, afaceri onlineMike Filsaime este un expert in marketingul online cu ani de zile de experienta in acest domeniu, ceea ce l-a asistat sa castige pana acum peste 35 de milioane de dolari online.

De-a lungul timpului el a asistat de asemenea si alte persoane la randul lui sa porneasca afaceri internet prin cursurile si programele pe care le-a pus la punct.

Acum Mike s-a hotarat sa faca ceva incredibil prin care sa asiste cat mai multi oameni sa isi inceapa propria lor afacere online cu mai multa usurinta si rapiditate.

De aceea a pus la punct un sistem prin care iti poti construi un micro model de afacere in timp record.

Poti gasi toate detaliile acestui sistem in video-ul de pe urmatorul link:
http://https://lumeaafacerilorinformationale.com//micromodel

Exista o singura dilema. Materialul video de acolo este in engleza si de asemenea pentru a face ceea ce este necesar de facut este nevoie de un minim de cunostinte in engleza.

Totusi ca sa-ti fie mai usor sa intelegi despre ce este vorba iti pun mai jos traducerea lui in limba romana. Prietenul nostru Alex Tita a tradus acest material video si acum poti asculta si tu totul in limba romana ca sa intelegi exact despre ce este vorba in acest “Micro Model Business System” al lui Mike Filsaime.

Inca o data link-ul pentru a intra in programul lui este:

http://https://lumeaafacerilorinformationale.com//micromodel

Daca ai urmarit aceasta varianta in romana aici, atunci ca sa te poti inregistra gratuit pentru primele 14 zile in programul lui Mike este necesar sa mai asculti inca o data si video-ul in engleza de pe site-ul lui. Sau sa astepti sa treaca cele aprox 33 de minute(trebuie sa ruleze video-ul in aceasta perioada, nu fiind pe pauza).

Dupa ce va trece aceasta perioada, pe site-ul lui sub acel video, va aparea butonul de comanda prin care te poti inregistra(da, iti trebuie un card valid ca sa faci inregistrarea, chiar daca dupa cele 14 zile de testare gratuita nu doresti sa continui).

Inainte sa termin acest articol, mai vreau sa-ti spun ca daca ai deja o afacere online pusa cat de cat la punct sau pornita pe piata din Romania, este posibil ca acest program al lui Mike sa nu te asiste atat de mult.

Totusi si eu m-am inregistrat in programul lui pentru ca pe langa ceea ce ofera ca si servicii, el ofera si niste cursuri in format video(si din ce am vazut in sectiunea de membri parca si in format pdf, in caz ca iti place sa citesti) din care poti invata(daca stii cat de cat engleza) diverse lucruri care te pot asista sa-ti construiesti si mai mult afacerea, indiferent ca este pe piata din Romania sau international.

Sper sa-ti fie de folos!

Da click pe urmatorul link pentru a te inregistra si tu chiar acum in programul lui:

http://https://lumeaafacerilorinformationale.com//micromodel

In caz ca ai indoieli in a cumpara online, vreau sa-ti mai spun ca Mike si cei din echipa lui sunt persoane serioase si de incredere care nu si-ar dori sa-si strice reputatia online facand lucruri care sa fie in detrimentul clientilor lor(adica tie), pentru ca astfel de lucruri se afla si pe termen lung au foarte mult de pierdut.

Iar cine isi doreste sa fie prezent in afaceri pe termen lung, tine cont de astfel de lucruri. De aceea Mike este de atata timp in domeniu si a castigat peste 35 de milioane de dolari online. Tine la reputatia sa.

Totusi, nu uita sa citesti si sa asculti cu atentie ceea ce scrie pe paginile unde vei face comanda ca sa stii exact ceea ce primesti si cat va trebui sa platesti daca alegi sa continui dupa perioada de 14 zile de testare gratuita. Daca nu alegi sa continui, la fel cum zice si in video-ul lui, le poti trimite un email ca nu vrei sa continui si subscrierea ta este anulata.

Cu respect,

Vali Zamfir

P.S. Daca nu reusesti sa te inregistrezi sau ai orice alta intrebare  si nelamurire in legatura cu acest program, nu ezita sa o postezi mai jos. Nu stiu cat timp va fi aceasta oferta live(parca pana la sfarsitul lunii) si daca ai ceva neclar scrie aici ce anume te framanta ca sa vedem cum putem rezolva cat mai repede.

P.P.S. Iar daca esti si tu printre persoanele care s-au inscris/se vor inscrie in acest program, atunci daca vrei lasa aici un comentariu ca sa te felicit personal pentru faptul ca esti interesat de dezvoltarea afacerii tale.

De fapt iti transmit de acum mult succes si felicitari, din simplu motiv ca esti aici… si acum 🙂 chiar daca nu vei scrie ca te-ai inregistrat.

Leave a Reply