Importanta veniturilor pasive pentru libertatea ta + video 2

educatie financiara, libertate personala, produse informationale, independenta financiara, frica de bani, mentalitate, problema banilor

Se spune ca libertatea vine o data cu responsabilitatea.

Dar responsabilitate in legatura cu ce?

Si daca ar fi sa analizam cuvantul “responsabilitate” ce avem de fapt?

Avem raspuns + abilitate.

Ceea ce ne duce cu gandul la faptul ca pentru a ne bucura cu adevarat de libertatea noastra trebuie sa fim capabili si sa avem abilitatea de a raspunde intr-un mod proactiv situatiilor pe care le experimentam in viata de zi cu zi.

Iar unul dintre cele mai importante aspecte din viata noastra este domeniul financiar. Banii si modul in care ii castigam ne ocupa mare parte din viata noastra. Fie ca vrem sau nu.

Si adevarul este ca nu poti fi niciodata cu adevarat liber daca nu rezolvi problema banilor din viata ta.

Si nu rezolvi problema banilor doar prin faptul ca incepi sa castigi ceva bani sau mai multi bani din ceea ce faci.

Problema persista deoarece daca tu incepi sa castigi bani, dar nu ai libertatea de a te bucura de ei, atunci nu poti avea o independenta financiara care sa-ti ofere libertatea de a trai asa cum vrei.

Solutia pentru o viata cu adevarat traita in libertate personala si financiara vine din crearea surselor de venit pasiv.

In interviul despre independenta financiara pe care i l-am luat lui Luca Dezmir (<<< click pe link daca nu l-ai vazut) vorbeam de faptul ca un venit pasiv este un sistem care iti aduce bani fara ca tu sa dedici mai mult de o ora pe zi din timpul tau pentru a manageria acel sistem.

Atunci cand ai mai multe astfel de venituri pasive pentru care nu trebuie sa mai muncesti atat de mult, dar ele sa continue sa iti aduca profit pentru ca le-ai pus o data la punct, te poti numi o persoana care se bucura intr-adevar de independenta financiara.

Si poate ca unii ar putea spune acum:

“Dar eu nu vreau sa castig bani nemunciti…”

Si eu ii intreb: A zis cineva ceva in legatura cu faptul ca nu este nevoie de munca?

Este nevoie. Daca vei ajunge sa castigi bani din venituri pasive asta nu inseamna ca acei bani sunt nemunciti . Sunt efectul unui lucru facut bine si de o calitate exceptionala.

Si pana cand pui la punct o sursa de venit pasiv ai de munca, asta sa fie clar.

Din pacate majoritatea oamenilor nu vor ajunge nciodata sa obtina venituri pasive din 2 motive:

1. Nu stiu cum sa le creeze.

2. Nu vor reusi daca incearca sa faca acest lucru, dupa ureche, fara sa invete de la cineva care a mai facut asta cu succes.

De aceea iti recomand sa inveti cat mai multe despre acest aspect de la Luca Dezmir care este expert in crearea de astfel de venituri.

Daca te-ai inregistrat la mini cursul gratuit al lui Luca, probabil ca astazi ai primit  sau urmeaza sa primesti un mesaj de la el despre al doilea video gratuit din cadrul acestui curs. Daca nu te-ai inregistrat pana acum o poti face intrand aici http://https://lumeaafacerilorinformationale.com//venitpasiv  .

In acest al doilea material al lui vei putea descoperi: 

– filtrele dupa care poti alege o afacere potrivita pentru tine;

– pasii de actiune necesari construirii unei afaceri pe internet

– ce investitii imobiliare poti face(daca cumva te intereseaza asta)

– care pot fi drepturile de proprietate intelectuala pe care le poti avea( la cel putin unul din acea lista nu te-ai gandit, dar afli asta la minutul 10 din video)

– de ce produsele informationale sunt cele mai valoroase surse de venit pasiv.

Asadar, merita din plin sa iti faci timp sa  vizionezi acest material. Intra pe http://https://lumeaafacerilorinformationale.com//venitpasiv  si inregistreaza-te gratuit in acel formular daca nu te-ai inregistrat zilele trecute cand ti-am recomandat sa faci acest lucru.

 Pentru libertatea ta,

Vali Zamfir

Leave a Reply