Despre Proiect

Bun venit in Lumea Afacerilor Informationale

Lumea Afacerilor Informationale(LAI) este un proiect care a prins viata in data de 25 martie 2011 datorita nevoilor si dorintelor oamenilor de a trai o viata prospera, implinita si lipsita de griji.

Si are drept misiune si viziune crearea de materiale informationale de calitate si profesioniste ce pot asista romanii de pretutindeni, care nu stiu cum sa reuseasca in viata, sa construiasca corect, strategic si eficient afaceri informationale in jurul domeniului lor ideal de activitate.

Afaceri care sa le asigure succesul financiar si implinirea personala.

Dar care sa aiba la baza crearea de materiale informationale(carti, ebook-uri, materiale audio, video, seminarii live, etc.) ce au ca scop principal imbunatatirea calitatii vietii oamenilor prin oferirea de solutii ce pot rezolva intr-un mod cat mai eficient problemele pe care acestia le experimenteaza.

fa o diferenta in vietile oamenilorSi in acelasi timp facand o diferenta in lume, prin influenta si impactul pozitiv pe care il pot avea in vietile lor.

In Lumea Afacerilor Informationale(LAI) promovam Prosperitatea, Succesul si un Marketing facut intr-un mod etic,moral, elegant si profitabil.

Dar nu credem in “scheme de imbogatire peste noapte” sau metode de a “face bani pe net” fara un schimb real de valoare contra valoare.

Iar acest proiect nu promoveaza o astfel de “schema”.

Credem ca prosperitatea, succesul pe termen lung si rezultatele mari sunt obtinute doar datorita actiunilor corecte, strategice si eficiente facute la momentul potrivit… cu pasiune, entuziasm si inspiratie.

Si nu sunt obtinute datorita anumitor actiuni facute la intamplare, fara sens sau fara viziune…

Ci actiuni care sa contribuie la construirea de afaceri informationale bazate doar pe principii solide, pe a oferi valoare adevarata, pe Integritate, Transparenta si Excelenta… avand in minte cel mai mare interes pentru toate persoanele implicate.

De asemenea, acest proiect pe langa faptul ca are rolul de a crea cat mai multi infomarketeri de succes, are ca rol in primul rand educarea oamenilor in legatura cu ceea ce se petrece cu adevarat pe internet astfel incat sa nu mai existe oameni pacaliti sau care isi fac asteptari irationale in legatura cu ceea ce pot castiga prin afacerile informationale, dar care sa stie exact ceea ce este necesar sa faca pentru a construi cu succes o astfel de afacere.

De mentionat este faptul ca succesul in afacerile informationale nu va veni doar lucrand la un laptop pe plaja din cand in cand.

Pana cand o afacere este construita si pusa la punct astfel incat ea creasca de la sine, este necesar sa lucrezi la ea in mediul in care poti avea cel mai mare randament si maxim de productivitate si acesta nu este stand pe plaja cu laptop-ul in brate…

Cu toate acestea unul dintre beneficiile unei afaceri informationale este faptul ca poate fi structurata si sistematizata in asa fel incat persoana care o conduce sa poata avea libertatea de a lucra din cand in cand de oriunde din lume vrea daca se poate conecta la internet.

[dividers style=”5″]

propria afacere, logo LAI,  Afaceri informationale, afacere informationala, marketing pe internet, afaceri pe internet, produse informationale

Povestea din spatele logo-ului LAI

Culoarea aurie, precum o medalie de aur  si stelele, au rolul de a reprezenta reusita personala si succesul.

Iar leii respectivi se doreste a simboliza curajul si puterea de actiune de care ai nevoie atunci cand construiesti o afacere.

In mitologie, intr-o scena cheie dintr-o legenda arthuriana, Yvain, eroul principal este descris ca salvand un leu de un sarpe.

propria afacere, logo LAI,  Afaceri informationale, afacere informationala, marketing pe internet, afaceri pe internet, produse informationaleUlterior, leul se dovedeste a fi un companion loial si de incredere, un simbol de virtute cavaleresc ce il ajuta pe eroul respectiv sa invinga in lupta sa cu un dragon si in multe alte aventuri altruiste ale acestuia ce aveau ca scop sa faca lumea respectiva mai buna.

Si ca in orice poveste, cand in final totul se termina cu bine, eroul si sotia sa traiesc fericiti la castelul lor, iar leul le este mereu alaturi ca sa-i protejeze si sa-i asiste sa treaca peste orice obstacol.

Si precum leul din legenda respectiva, asa se doreste a fi si proiectul LAI pentru tine. Un proiect serios si de incredere ce va fi mereu alaturi de tine si care sa te asiste prin activitatea sa, sa obtii ceea ce iti doresti de la viata prin construirea cu succes a unei afaceri informationale.

[dividers style=”5″]

Fa cunostinta cu Vali Zamfir, Fondator LAI

propria afacere, vali zamfir,  lumea afacerilor, afacere informationala, marketing pe internet, bani pe net, produse informationale, dezvoltare personala, dezvoltare profesionalaA venit momentul ca afacerile informationale sa creasca la un nou nivel in Romania si  eu  ma voi asigura ca acest lucru se va petrece.” – Vali Zamfir 

Vali a pornit acest proiect pentru a impartasi si cu ceilalti ceea ce el a descoperit in legatura cu afacerile informationale astfel incat sa scurteze perioada de invatare si a celor care “vin din urma” si se aventureaza in aceasta lume a afacerilor informationale.

Asistandu-i sa evite greselile nenumarate pe care le-ar putea face in procesul de construire al afacerilor lor(informationale).

Practicand si sport de performanta in perioada liceului, Vali a inteles foarte repede ca precum este si in sport, la fel este si in afaceri… nu poti reusi de unul singur si fara sa inveti din experienta altora care au facut inaintea ta ceea ce vrei sa faci si tu.

De aceea Vali atunci cand s-a hotarat sa inceapa in domeniul afacerilor a invatat de la cei mai de succes oameni de afaceri, de marketing, dezvoltare personala si profesionala, precum ar fi Robert Kiyosaki, Tony Robbins, Eben Pagan, Frank Kern, Rich Schefren, Mark Joyner, Ryan Deiss, Jim Rohn, Denis Waitley si multi altii…

Si de aceea a pornit si acest proiect care sa se numeasca Lumea Afacerilor Informationale, stie cat de importanta este influenta pe care o primesti de la cei din jur si vrea ca acest proiect sa aiba o influenta pozitiva imensa in viata ta si a celorlalti oameni asemeni tie interesati de afacerile informationale, pentru ca impreuna sa obtinem rezultatele mult dorite.

Ca educatie “formala”, Vali a terminat facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice, cu specializarea Afaceri Internationale, iar lucrarea de licenta a avut-o pe tema “Marketingul pe Internet”.

Dar fara sa fie prea arogant sau ignorant, Vali poate sa spuna ca nu a invatat atat de multe despre afaceri din facultate pe cat se astepta. El spune ca cele mai multe lectii de viata si de afaceri le-a invatat de la mentorii de mai sus si din propria experienta, fiind sportiv.

A practicat lupte greco-romane timp de 3-4 ani, iar una dintre lectiile invatate de Vali din lupte care are foarte mare legatura cu afacerile este urmatoarea:

[testimonial style=”1″ title=”Customer Testimonial” tag=”h4″ ]“In sport, la fel cum este si in afaceri, rezultatele mari nu se vad la sfarsitul unei anumite zile de antrenament. Dar ceea ce face o persoana in fiecare zi va determina rezultatele pe care aceasta le va obtine pe termen lung.” – Vali Zamfir[/testimonial] 

O alta descoperire a lui Vali care are legatura cu afacerile informationale in special, este urmatoarea:

[testimonial style=”2″ title=”Customer Testimonial” tag=”h4″ ]Oricine are calitati si talente intr-un anumit domeniu(si daca nu are isi poate dezvolta) si daca stie cum sa “impacheteze” in produse informationale, cunostintele pe care le detine, atunci poate castiga bani, asistand in acelasi timp si foarte multi oameni prin oferirea de solutii pentru problemele pe care acestia le au.” – Vali Zamfir[/testimonial]

Primii bani castigati pe internet de Vali au fost in data de 10 octombrie 2009, prin intermediul programului de afiliere Clickbank, la chiar 20 zile dupa ce si-a deschis primul cont la Clickbank (www.clickbank.com), avand clienti din SUA, Africa de Sud sau Anglia, desi el activa din Romania.

Si cum pentru un cont nou facut la Clickbank era necesar sa se faca minim 5 vanzari pentru a se trimite primul cec, a mai durat putin timp pana cand la inceputul anului 2010, in ianuarie, a ajuns si cecul ( click pe poza daca vrei sa o vezi mai de aproape).

poza cu check-ul in mana

Tot in anul 2009, de cand a inceput sa activeze in mediul online,  Vali a scris un articol numit “15 secrete pentru ca o afacere sa fie de succes” care desi era scris mai mult din descoperirile pe care le facuse studiind alti oameni de succes, a fost atat de bun incat a fost publicat si in ziarul Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges (AOA Arges).

secrete de afaceri, afaceri, afaceri pe internet, 15 secrete, afaceri informationale

Acolo el a scris pentru prima data despre afacerile informationale si spunea ca acestea se vor dezvolta foarte mult in perioada urmatoare si in Romania… ceea ce se si intampla si urmeaza sa se intample.

Cu acea ocazie a descoperit ca are talent in a crea continut de calitate si ca oamenii apreciaza modul in care organizeaza informatiile si le da mai departe.

Dar chiar si asa Vali a inteles ca daca urmaresti doar sa “scoti bani din internet” (de parca banii stau agatati pe internet si asteapta sa fie scosi de cineva 🙂 ) …atunci nu vei “scoate” niciodata sau nu vei face atat cat vrei si te vei chinui foarte mult incercand fel si fel de metode de “imbogatire peste noapte”.

Cand de fapt exista o alta cale…

Si anume sa pornesti cu atitudinea ca vrei sa oferi valoare oamenilor si ca vrei sa-i asisti sa-si rezolve problemele pe care acestia le experimenteaza. Daca pornesti astfel, oamenii vor fi dispusi sa te plateasca ca sa evite anumite greseli pe care le-ar putea face, sa-si rezolve anumite probeme pe care le au si ca sa obtina mai repede ceea ce vor sau sa faca mai bine ceea ce le place sa faca.

Iar daca te hotarasti sa pornesti o afacere serioasa in jurul unui domeniu de activitate ideal pentru tine, si nu doar o afacere, ci un adevarat brand atunci este necesar sa depui mai mult efort la inceput, care poate ca nu se va vedea initial, dar acest lucru iti va aduce cea mai mare satisfactie interioara plus ca pe termen lung este ceea ce iti va asigura succesul masiv.

Aceasta este descoperirea lui Vali in legatura cu afacerile informationale( pe internet, pentru ca in sine si internetul este doar un mediu de informare si comunicare care iti poate aduce foarte multa multiplicare, dar tot este important sa existe un schimb real de valoare contra valoare ca in orice afacere).

Iar pentru a construi cu adevarat un brand era necesar de o viziune puternica si de punerea la punct a unei strategii pe masura care nu este ceva foarte usor de facut si de aceea si Vali a trebuit sa depaseasca foarte multe obstacole pentru a cerceta ceea ce era de cercetat si pentru a gasi informatiile de care avea nevoie ca sa faca asa ceva, pe langa multe alte teste si incercari personale.

Si in plus el nu s-a nascut intr-o familie bogata si foarte “pozitiva”.

A trebuit sa porneasca de la zero din multe puncte de vedere si i-a fost foarte greu, mai ales ca avea foarte multe persoane in jur care il descurajau si ii spuneau ca nu se pot castiga bani cu afaceri pe internet(desi ei nu incercasera niciodata)… Auzea mereu vorbe precum “nu o sa vezi tu niciodata bani din ceea ce faci”… dar nu i-a pasat si si-a vazut in continuare de drum.

invatare continuaIar cel mai important este ca acum proiectul Lumea Afacerilor Informationale a prins viata si urmeaza sa se dezvolte in continuare pentru ca si Vali s-a declarat a fi un student continuu dandu-si seama ca doar asa poti evolua, invatand alaturi de persoane care au facut/fac cu succes ceea ce vrei sa faci si tu sau care pot sa te asiste cat mai bine sa treci la urmatorul nivel in viata ta.

Simplul fapt ca ai o experienta in legatura cu un anumit domeniu nu este de ajuns pentru a putea impartasi si cu ceilalti din experienta ta intr-un mod cat mai eficient pentru ei. De aceea este nevoie de educatie continua in legatura cu acest lucru.

Si cine spune ca ii invata si pe altii doar din propria sa experienta, fie nu vrea sa spuna de la cine a invatat pentru ca nu se simte stapan(a) pe ceea ce poate sa ofere si de frica ca oamenii nu vor mai invata de la el/ea se vor duce la persoanele respective, fie doar pentru ca ceea ce stie, stie din propriile greseli/reusite, dar asta inseamna ca are si o perspectiva limitata in legatura  cu acel domeniu.

In ultima perioada Vali a lucrat mai mult “in spatele scenei” asistandu-i pe ceilalti sa lanseze produse informationale si din acest motiv a activat mai putin “in mod vizibil” pe piata din Romania pana acum.

Ce spun altii despre Vali:

[dividers style=”1″]

“Sfaturi concrete si la subiect…” Florin Rosoga

“Vali este un excelent coach care te poate ajuta cu sfaturi concrete si la subiect cand vine vorba de marketing online. Am primit mai multe sfaturi de la el si m-au ajutat foarte mult in proiectele mele.”

Florin Rosoga, autorul cartii – Arta Dezvoltarii Personaleflorinrosoga.ro

[dividers style=”1″]

“E un maestru in ceea ce face in special pe partea de creare de continut”

Doru

Sunt foarte recunoscator pentru asistenta oferita de Vali si iti recomand si tie sa tii cont de informatiile pe care le prezinta pentru ca am vazut pe proiectul meu ca acestea functioneaza cu succes.

E un maestru in ceea ce face in special pe partea de creare de continut. Iar faptul ca este deschis, sociabil si de incredere, cum rar intalnesti in acest mediu online, il face o persoana de la care poti sa inveti din usurinta.”

Doru Dorobat – Fondator – FitnessUrban.ro si reprezentant World Street Workout Federation in Romania

[dividers style=”1″]

Vaida Bogdan “O scrisoare de vanzare care a convertit excelent”

“Vali este omul care s-a uitat cu o lupa peste fiecare lansare facuta de mine. Fie ca era un produs in time management, in motivatie sau in comunicare, feedback-ul pe care el mi l-a oferit m-a ajutat sa realizez o scrisoare de vanzare care a convertit excelent!”

Vaida Bogdan, Trainer – www.castigatimp.ro

[dividers style=”1″]

Vorba s-a dus mai departe si de aceea altii continua sa apeleze la el, pentru ca Vali a inceput sa fie cunoscut pentru capacitatea sa de a crea continut de marketing si de vanzare care sa converteasca, dar fara a se folosi de un marketing agrseiv, un marketing pentru prosti.

El crede ca mai important este sa oferi indeajuns de multe informatii oamenilor astfel incat acestia sa poata lua o decizie educata decat sa cumpere din frica de pierdere, doar din curiozitate sau doar datorita presiunii pusa de “limita stocului”.

Iar misiunea sa personala este aceea de a face o imagine mai buna marketingului, prin faptul ca ne putem folosi de puterea lui pentru a promova doar lucruri in care credem si care pot aduce o imbunatatire in vietile oamenilor.

[testimonial style=”3″ title=”Marketingul este o putere…” tag=”h4″ ]“Marketingul este o putere si la fel ca orice alta putere pe care oamenii nu o inteleg si cred ca nu o pot controla, ea este reprimata sau evitata. Dar marketingul poate fi folosit si in sens pozitiv si in sens negativ. Important este cum si daca te vei folosi de aceasta putere.”Vali Zamfir[/testimonial]

eCover---Calatoria-Ta---3D-500x722In curand va termina de scris si o carte care sa-i poata ghida intr-un mod corect, strategic si eficient pe toti ceilalti care se aventureaza in aceasta Lumea a Afacerilor Informationale.

Cartea se va numi Calatoria Ta pentru ca va fi despre calatoria ta in aceasta lume a afacerilor informationale. Acolo va prezenta cele 7 elemente cheie pe care el le-a descoperit ca fiind cele mai importante deoarece ele contribuie sistematic la succesul unei afaceri informationale pe termen lung.

Elemente care te vor ajuta sa treci de la o persoana necunoscuta sau putin cunoscuta la a fi optiunea nr.1 in mintea clientilor tai castigand astfel respectul, admiratia si aprecierea oamenilor din audienta ta pentru totdeauna.

Daca vrei sa beneficiezi de 50% reducere atunci cand va fi finalizata, inscrie-te la cursul online Video Marketing Creation. Detalii aici. sau achizitioneaza ebook-ul Mitus Pasiunii de aici )

5-micsorata370x640

 

[dividers style=”1″]

In incheiere, sa stii ca acesta a fost doar inceputul si desi Vali a pornit acest proiect, proiectul Lumea Afacerilor Informationale nu este despre Vali, ci este despre  TINE si despre ceilalti oameni din aceasta Lume a Afacerilor Informationale.

Si despre cum putem impreuna sa obtinem prosperitate si succes. Ceea ce de fapt meriti din plin.

Da! Meriti! Atata timp cat aduci valoare in vietile celorlalti.

Iar ceea ce urmeaza in continuare in aceasta Lume a AfaceriloInformationale va fi de-a dreptul fascinant.

P.S. Pentru a fi la curent cu tot ceea ce se petrece intra pe pagina noastra de facebook si da un like daca iti place acest proiect. Deci doar daca iti place. Nu primesti nimic daca dai like. Vrem sa cream fani pe facebook primind doar like-uri meritate si nu “mituite”. Nu pentru ca ar fi rau, gresit sau non-etic sa oferi ceva in schimbul like-ului, dar vrem sa facem ceva diferit cu acest proiect. De aceea sunt pana acum mai putine like-uri. Vrem sa dai like pentru ca iti place.

One Comments

  • Nicu_varga Email

    March 16, 2012

    Good Vali , Keep Going !!!!

    Reply

Leave a Reply