Cum Sa Pornesti O Afacere Sigura Si Profitabila pe Internet

Care este greseala cea mai mare pe care o fac majoritatea oamenilor atunci cand pornesc o afacere online? Si care este ecuatia unei afaceri sigure?


Asadar, cea mai mare greseala este sa nu faci o cercetare de piata eficienta ca sa vezi daca produsele/serviciile pe care le oferi tu au deschidere la public. Adica daca vor fi oameni interesati sa le cumpere.

Asta este ceea ce ii diferentiaza pe cei care pun pe picioare o afacere care sa fie sigura si profitabila de cei care nu castiga bani pe internet sau daca castiga, castiga foarte putini.

Deci totul tine de cercetarea pietei pe care o faci.

Daca o faci cum trebuie, afli care sunt problemele oamenilor si le oferi solutiile de care au nevoie atunci cu siguranta vei reusi.

Dar mai conteaza foarte mult cum vei face asta(adica cum le vei oferi solutiile de care au nevoie), daca mesajul tau de marketing va ajunge la audienta potrivita, ce strategie ai, care este viziunea ta si cum anume vei face marketing.

Daca ai toate acestea puse la punct foarte bine atunci vei avea o afacere care va reusi cu siguranta sa fie foarte profitabila.

Pot spune ca ecuatia unei afaceri  sigure ar fi urmatoarea:

Cercetarea pietei + Solutiile potrivite + Audienta potrivita + Strategie + Viziune + Marketing Eficient = O Afacere Sigura

De exemplu eu am scris acum acest articol pentru ca din cercetarea de piata pe care am facut-o eu referitor la ce probleme au cei care doresc sa porneasca o afacere online am descoperit ca multi nu stiu ce anume face ca o afacere sa fie  sigura sau daca exista cumva o afacere sigura . Asa ca am prezentat solutia in acest articol.

———————————————————————————————————————

Intrebarea articolului: Tu stii care sunt problemele(dorintele, nevoile, frustrarile, etc.)  oamenilor din nisa ta de piata?

———————————————————————————————————————

Leave a Reply