Cum sa ai acces gratuit si la ebook-ul “Formula Pentru A Castiga Bani Urmarindu-ti Pasiunile”

In acest articol vreau sa-ti ofer cateva detalii despre cum poti sa ai acces gratuit si la cel de-al doilea ebook al meu in caz ca nu mai stii care sunt pasii pe care trebuie sa-i faci.

Probabil stii deja ca tot ce trebuie sa faci este sa iti inviti 3 prieteni prin link-ul tau unic de referral (pe care l-ai primit cand te-ai inregistrat gratuit prima data pe site-ul meu)  sa descarce si ei gratuit ebook-ul meu “Introducere in Lumea Afacerilor Informationale” si astfel vei primi acces automat la cel de-al doilea ebook al meu “Formula Pentru A Castiga Bani Urmarindu-ti Pasiunile”.

Daca nu mai stii care este link-ul tau de referral cauta emailul pe care l-ai primit de la mine cu subiectul “Lumea Afacerilor Informationale”  sau intra pe http://https://lumeaafacerilorinformationale.com//ebookgratuit/login.php (se va deschide intr-o fereastra noua) si logheaza-te in contul tau de membru . Va trebui sa te loghezi cu adresa ta de email cu care te-ai inregistrat prima data pe site-ul meu si parola pe care ai primit-o in acel email cu subiectul “Lumea Afacerilor Informationale”.

Este aproape imposibil sa mai stii care este acea parola(in caz ca nu ti-ai notat-o undeva) de aceea daca nu mai stii care este, iti poti crea una noua. Intra pe http://https://lumeaafacerilorinformationale.com//ebookgratuit/lostpass.php sau daca intri pe link-ul de mai sus dai acolo unde scrie “Ai uitat parola?” si vei fi directionat(a) catre o pagina unde va trebui sa-ti pui adresa de email si vei primi automat pe email o parola noua cu care te poti loga in contul tau de membru.

Uite o poza care sa te asiste

afaceri informationale, castiga bani, afaceri pe internet, marketing, vali zamfir

Aici vei ajunge intrand pe  http://https://lumeaafacerilorinformationale.com//ebookgratuit/login.php

afaceri informationale, castiga bani, afaceri pe internet, marketing, vali zamfir

In contul tau de membru vei gasi link-ul tau de referral cat si statisticile in legatura cu cati prieteni ai invitat deja prin link-ul tau unic de referral. In momentul cand vei avea 3 prieteni care s-au inregistrat prin link-ul tau si si-au confirmat inregistrarea(deci nu doar sa se inregistreze) cum ai facut si tu, vei primi automat acces la ebook-ul “Formula Pentru A Castiga Bani Urmarindu-ti Pasiunile” care pot sa spun ca este cel mai valoros material pe care l-am creat pana acum, un material ce trebuie citit de toti cei care vor sa castige cu adevarat bani pe internet si nu o spun numai eu dar si cei care l-au citit deja….

Poti descarca primele 17 pagini din acest ebook ca sa-ti faci o idee la ce vei descoperi in el intrand pe:

Primele 17 pagini din Ebook-ul “Formula Pentru A Castiga Bani Urmarindu-ti Pasiunile”

La sfarsitul acestui document ti-am explicat si cum poti sa-ti inviti prietenii prin link-ul tau de referral, de exemplu ce mesaje sa pui pe twitter, facebook, cat si un exemplu de mesaj pe care poti sa-l trimiti oamenilor la care tii, etc

Stii ce m-a influentat sa pun la punct aceste 2 ebook-uri si felul in care le dau gratuit?

Am vazut mai acum ceva timp un film, se numeste “Pay it forward” adica plateste in avans… si tema principala a filmului era ca o persoana dupa ce primea ajutor din partea cuiva va asista si ea la randul ei alte 3 persoane care sa faca in continuare acelasi lucru si astfel s-au intamplat niste lucruri minunate….

Poti vedea mai jos cateva secvente din acel film…

Eu am pus totul la punct astfel incat si tu sa poti fi o persoana care ii asista pe cei din jur dandu-le acces gratuit la niste informatii valoroase si transformatoare de vieti care sa-i asiste sa-si imbunatateasca situatia financiara si stilul de viata, cum sunt cele din ebook-ul meu “Introducere in Lumea Afacerilor Informationale” (pe care ai avut si tu ocazia sa-l descarci gratuit, daca cumva nu il ai intra pe link-ul de mai devreme)

Asadar, daca consideri ca ceea ce ai descoperit in acel ebook ii poate asista si pe prietenii tai, nu mai tine aceste informatii doar pentru tine si da-le si lor sansa sa beneficieze de ele.

Si in plus stii ca eu te si recompensez pentru acest lucru, pentru ca faci parte din comunitatea noastra si pentru faptul ca ajuti la dezvoltarea ei .

Ceea ce este in avantajul tuturor pentru ca cu cat suntem mai multi cu atat putem face o diferenta mai mare in vietile celorlalti si de asemenea astfel vei putea gasi si tu alti oameni asemeni tie cu care poti face parteneriate astfel incat sa-ti dezvolti afacerea cu usurinta si placere….ceea ce este extraordinar…

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti inviti minim 3 prieteni prin link-ul tau de referral ca sa descarce si ei gratuit ebook-ul meu “Introducere in Lumea Afacerilor informationale” si astfel vei primi si tu acces la ebook-ul “Formula Pentru A Castiga Bani Urmarindu-ti Pasiunile”, si mai mult de atat vei face parte si din ceva special, ceva care este mai mare decat tine, o adevarata “revolutie” in afacerile pe internet.

Indiferent ce vei face sa stii ca eu te apreciez si iti multumesc pentru faptul ca faci parte din comunitatea noastra. Iti urez mult succes.

Cu stima si respect,

Vali Zamfir

Fondator – Lumea Afacerilor Informationale

P.S. Disclaimer: Sa nu crezi ca toata aceasta treaba cu invitarea prietenilor este vorba de un sistem MLM (poate ca unii oameni au ceva impotriva acestor sisteme) este vorba doar de a impartasi anumite informatii cu 3 prieteni de-ai tai si atat , informatii pe care poate oricum vroiai sa le dai mai departe mai ales ca sunt si gratuite, dar eu te si stimulez putin sa faci acest lucru dandu-ti acces gratuit la inca un material si mai valoros in semn de multumire.

Leave a Reply