Aurel a castigat 10 000 si Sorin 6000 de dolari online. Tu cat vei face?

Probabil te intrebi cine este Aurel sau Sorin. Ei bine Aurel Batca si Sorin Crisan sunt 2 persone care au reusit sa castige bani pe internet urmarind Sistemul Speed Money Blueprint(despre care poate ca ai mai auzit de la mine) pus la punct de prietenul si partenerul meu de afaceri Adisaan(Aparaschivei Adrian), fiind intr-un fel studentii lui. obiceiuri, gandurile pe care le ai, porneste cu gandul la final, schimbarea obiceiurilor, stephen Covey, gandeste castig-castig,

Asadar, Aurel a depasit suma de 10. ooo de dolari castigati online iar Sorin suma de 6000 intr-o de perioada de aproximativ 1 an.

Ce au facut ei ca sa castige acesti bani?

Ei au prestat servicii online pentru alte persoane care au afaceri online si au nevoie ca anumite lucruri sa fie facute pentru ei.

Si este normal ca avand foarte multe comenzi sa castige acesti bani.

Ce anume au facut si ce poti face si tu ca sa castigi acesti bani poti invata din Sistemul Speed Money Blueprint al lui Adisaan despre care vei afla mai multe in cele 3 video-uri de mai jos.

1. Mai intai vreau sa-ti prezint marturia live al lui Aurel despre experienta sa cu Sistemul Speed Money Blueprint.

El se va loga in contul lui de Fiverr(platforma online care conecteaza prestaorii de servicii cu cei care platesc pentru aceste servicii) si vei vedea acolo suma castigata de el de cand a inceput sa aplice ceea ce a invatat de la Adisaan.

Da click pe acest link pentru a descoperi si tu toate detaliile Sistemului Speed Money Blueprint.

IMPORTANT:  Pentru a beneficia de reducerea de 21% pentru acest program, foloseste cuponul “10000” (fara ghilimele) pe pagina de comanda. 

2. Acum vreau sa urmaresti cum Adisaan iti prezinta situatia contului lui Sorin Crisan.

Da click pe acest link pentru a descoperi si tu toate detaliile Sistemului Speed Money Blueprint.

Tine Minte!  Pentru a beneficia de reducerea de 21% pentru acest program, foloseste cuponul “10000” (fara ghilimele) pe pagina de comanda. 

3. In caz ca doresti sa urmaresti si un interviu facut de Alex Tita impreuna cu Adisaan in care ei raspund la diverse intrebari pe care le-au avut si le-ar avea oamenii in legatua cu ceea ce inseamna Sistemul Speed Money Blueprint atunci iti sugerez sa urmaresti video-ul de mai jos(un video realizat de mine cu ceva timp in urma—nu foarte fancy:) )

Vizionare placuta!

Da click pe acest link pentru a descoperi si tu toate detaliile Sistemului Speed Money Blueprint.

Nu iti promit ca vei castiga si tu aceeasi suma de bani precum Sorin sau Aurel, pentru ca fiecare persoana este diferita si are diverite talente, calitati, capacitati, etc. Dar chiar si daca nu vei castiga 10000 sau 6000 de dolari, imagineaza-ti cum ar fi viata ta daca ai castiga in urmatorul an ca si venit suplimentar chiar si jumatate din 6000 de dolari…

Sunt sigur ca s-ar schimba foarte multe lucruri in viata ta intr-un mod pozitiv.

Cu respect,

Vali Zamfir

One Comments

  • Mihai Robert

    August 4, 2012

    Exemplele concrete sunt dovada vie a faptului ca sistemul functioneaza, ca este aplicabil si ca aduce rezultatele scontate. Felictari Sorin Crisan si la cat mai multe rezultate pozitive in continuare.

    Reply

Leave a Reply