"Da Vali! Vreau Sa Ma Inscriu La Cursul Video Marketing Creation Chiar Acum"

Ma inscriu si inteleg ca:

1. Alegand sa fac plata prin PayPal, voi primi acces instantaneu la sectiunea de membri unde voi gasi cursul Video Marketing Creation, chiar daca e ora 3 noaptea.

2. Anumite bonusuri sunt limitate de aceea decizia de a ma inscrie acum este cea mai buna decizie pe care o pot lua.

3. In cadrul acestui curs voi primi acces la urmatoarele:

  • Video-uri explicative: 12 “trucuri” despre creare si editare video pe care trebuie sa le stii daca vrei sa nu te enervezi pe tehnologie si sa pierzi aiurea timpul tau pretios
  • Video-uri explicative: Cei 11 pasi pentru a crea rapid un video de prezentare care sa-ti aduca rezultate
  • Video-uri explicative: Transforma abonatii in clienti fideli: Cele 40 de elemente de marketing esentiale care nu ar trebui sa lipseasca din continutul tau
  • Ebook: Ce si cum sa scrii in video ca sa vinzi cu succes – Silviu Huides
  • Ebook: Mitul Pasiunii - O perspectiva "putin" diferita despre crearea domeniului ideal de activitate dezvaluita de un fost sportiv devenit infomarketer – Vali Zamfir Un material creat special pentru cei care nu au ales bine din prima dar si pentru cei care vor sa se asigure ca isi petrec timpul pretios exact in domeniul lor ideal de activitate
  • 50% reducere la cartea in format fizic Calatoria Ta atunci cand va fi finalizata si publicata (septembrie 2014 sau poate chiar mai devreme)
  • Posibilitatea de a pune intrebari in sectiunea de membri despre materialele prezentate in acest curs si voi primi un raspuns de la Vali la fiecare in cel mai scurt timp posibil.

4. Exista garantia banilor inapoi timp de 30 de zile. Deci daca nu sunt satisfacut(a) de ceea ce primesc in cadrul acestui curs, imi pot cere banii inapoi in urmatoarele 30 de zile, fara nici o intrebare.

5. Acesta nu este un program de imbogatire rapida si nimeni nu garanteaza pentru succesul meu.  Este in totalitate responsbilitatea mea sa urmaresc acest curs si sa pun in aplicare ceea ce invat.

6. Acest curs ma va asista sa-mi duc afacerea la urmatorul nivel prin simplu fapt ca ma voi folosi de puterea Video Marketingului pentru a ajunge cu mesajul meu la cat mai multi oameni intr-un timp cat mai scurt, pentru a deveni un lider in domeniul meu si pentru a ma bucura de respectul, admiratia, increderea si aprecierea oamenilor din audienta mea pentru totdeauna.

De aceea, dedicarea mea este maxima in privinta lui si voi face tot ceea ce este necesar ca sa parcurg cu atentie fiecare material inclus.

7. Informatiile din sectiunea de marketing sunt foarte puternice si ma dedic sa le folosesc cu atentie fara sa manipulez sau sa pacalesc pe altii.

8. Vali a facut tot efortul necesar astfel incat sa am acces cu succes la tot ceea ce a promis si daca cumva va aparea vreo eroare pe undeva si nu pot avea acces la cele promise, ma angajez sa-l anunt, trimitand un email la contact [at] lumeaafacerilorinformationale.com.

9. Voi primi acces la tot ce mi s-a promis pentru doar 17 euro, plata facuta o singura data.

*Apasa butonul de mai jos care te va directiona catre a face plata prin PayPal. Poti plati si daca nu ai cont de PayPal, alegand optiunea "Pay with my credit/debit card" , adica vei plati direct cu cardul.

PayPal este folosit in peste 190 de tari si regiuni si este unul dintre cele mai securizate servicii de plata online. Asa ca poti actiona cu incredere.

arrow
Ma inscriu chiar acumPlata prin PayPal - doar 17 euro

Vrei sa platesti prin transfer bancar, echivalentul in lei, adica 77 de lei? Atunci trimite un email la contact [at] lumeaafacerilorinformationale.com si vei primi detaliile necesare cat mai repede posibil.

Logo-LAI-250Pentru succesul tau,

Vali Zamfir

Fondator Lumea Afacerilor Informationale