Simpla propozitie despre cum sa influentezi oamenii este…

Scriu acest articol deoarece  vreau sa-ti recomand o carte pe care o poti citi gratuit si online atat in engleza cat si in romana.
influenta, persuasiune, cum sa influentezi, curs de persuasiune

Cartea se numeste “One sentence persuasion course” (Curs de persuasiune intr-o singura propozitie) si o poti accesa intrand pe urmatorul link “Curs de persuasiune intr-o singura propozitie” 

Cartea este scrisa de Blair Warren, dar acest material este tradus in romana de Adrian Soare de pe www.succesdublu.ro si pe blogul lui vei gasi acest material unde daca vrei poti sa-i multumesti ca a tradus acest material, mai ales daca nu stii engleza.

Autorul cartii spune ca foarte multe cursuri si carti de persuasiune vorbesc foarte mult pe langa subiect si ca in ebook-ul lui a sintetizat ceea ce altii ar scrie intr-o carte de 200-300 de pagini.

Si intr-un fel are dreptate pentru ca de fapt in 29 de cuvinte a prezentat exact ceea ce ii misca pe foarte multi oameni.

Totusi eu simt ca ii lipseste ceva…

Si anume scopul/ motivul din spate pentru care vrei sa-i influentezi pe ceilalti…chiar daca te adresezi nevoilor lor, daca o faci intr-un mod in care ii conduci intr-o directie care nu le aduce beneficii pe termen lung si nu este in cel mai mare bine pentru ei, aceasta influenta nu va tine pe o perioada lunga…va fi doar ceva temporar…

Si aceasta influenta si incercare de control asupra altora se va intoarce impotriva ta daca nu dai dovada de caracter si integritate.

Te poti preface o perioada ca iti pasa de oameni si ii poti influenta dar daca doar te prefaci oamenii isi vor da seama si influenta ta se diminueaza.

John Maxwell spunea ca “Oamenilor nu le pasa cat de multe stii pana cand nu stiu cat de mult iti pasa.”

Si asta tine foarte mult de integritate, despre care am spus ca lipseste in materialul respectiv… Adica nu prea se vorbeste despre acest lucru si de aceea am considerat ca era necesar sa-ti spun despre asta.

Acum poti citi acel ebook , avand in vedere si acest aspect. Intra pe “Curs de persuasiune intr-o singura propozitie”  

Sper sa-ti fie de folos…de fapt stiu ca iti va fi…mai ales daca vrei sa construiesti cu succes o afacere informationala.

Pentru ca vei crea materiale pentru oameni...asa cum fac eu acum si este important sa intelegi ce anume ii misca din loc.

Nu o vei face doar pentru bani...banii vor veni ca un efect al faptului ca oferi valoare la cat mai multi oameni. Si daca ai o problema in a-i influenta pe ceilalti sau nu ai influenta pe care ti-o doresti atunci consider ca este important sa studiezi tot timpul despre marketing, persuasiune, influenta…ca sa ajungi la cat mai multi oameni si sa ai o influenta si un impact pozitiv in vietile lor. Asta iti va aduce respectul si aprecierea lor.

Si chiar daca in ebook-ul respectiv sunt sintetizate foarte multe lucruri despre acest subiect, consider ca tot este necesar sa fii un student continuu in acest domeniu… eu asta fac.

De aceea vei da click pe acest link acum “Curs de persuasiune intr-o singura propozitie”   ca sa citesti gratuit acest ebook care este si foarte scurt. Nu iti va lua foarte mult timp si vei ramane cu foarte multe lucruri de aplicat in afacerea ta.

In zilele urmatoare, sau poate chiar maine, daca este gata, iti voi arata un un material video introductiv de vreo 3 minute pe care il voi  pune in curand pe squeeze page-ul meu principal…adica aici http://http://lumeaafacerilorinformationale.com//ebookgratuit  pentru ca oamenii sa descarce gratuit ebook-ul “Introducere in Lumea Afacerilor Informationale”. Ebook pe care cel mai probabil ca il ai daca esti prin lista mea de abonati.

Ei bine, vreau sa-ti spun ca in acel material video eu deja am inclus toate acele elemente prezentate in cartea respectiva plus multe alte elemente foarte puternice despre care nu vorbeste autorul acelei carti. Si probabil o sa vrei sa-l vezi si tu ca si exemplu.

Dar shhh sa nu spui la nimeni despre acest lucru… Te voi anunta prin email cand e gata.

Cu respect,

Vali Zamfir

P.S. Daca cumva nu intelegi ceva din ebook-ul “Curs de persuasiune intr-o singura propozitie” ,  poti sa ma intrebi postand mai jos la comentarii, de aceea sunt aici, ca sa-ti raspund intrebarilor tale. Desi cel mai probabil iti vei exprima parerea la articolul respectiv si este ok si asa. Macar citeste acel ebook scurt.