privacy Nu dam email-ul tau nimanui, nici daca ne plateste

Ce vei descoperi mai exact?

Mitul Pasiunii se adresează în special celor care vor să-şi găsească/creeze domeniul ideal de activitate în jurul căruia să-şi construiască o afacere informaţională.

autor, speaker, infomarketer, blogger, mitul pasiuniiAdică bazându-se pe experienţa de viaţă sau expertiza/ cunoştintele lor, să creeze produse informaţionale (ebook-uri, cărţi, cursuri audio/video) sau evenimente live prin care să-i asiste pe alţi oameni să-şi îmbunătăţească viaţa în diverse domenii în care aceştia experimentează anumite probleme sau vor să-şi satisfacă anumite dorinţe/nevoi.

Imaginează-ţi următorul lucru... Dacă ai avea puterea de a-i ajuta pe alţii prin ceea ce ştii/ştii să faci, nu ai acţiona în această direcţie cu cât mai mult entuziasm? Mai ales că aşa vei fi răsplătit şi financiar?

Probabil că da...

Indiferent că este vorba de fitness, relaţii de cuplu, sănătate, bani sau orice alte domenii în care îi poţi asista. Pentru că oamenii întâmpină probleme în diverse domenii şi este datoria ta să-i ajuţi să-şi rezolve acele probleme, atunci când poţi face acest lucru.

Dar chiar dacă nu vrei să-ţi construieşti o afacere informaţională(pentru că nu este obligatoriu acest lucru), "Mitul Pasiunii" te va ajuta şi dacă vrei să-ţi găseşti domeniul ideal ca angajat, liber-profesionist sau construind o afacere clasică.

lucrand in fabrica ,, decat sa muncesti pentru altiiPentru că decât să munceşti pentru alţii şi să nu îti placă, trăind într-un continuu stres, mai bine munceşti pentru alţii dar lucrând în domeniul tău ideal de activitate.

Aş fi foarte bucuros să aud că te-am ajutat şi doar cu acest lucru.

De aceea Mitul Pasiunii poate aduce foarte multă claritate în viata ta, mai ales că prin prezentarea celor 7 lecţii de viaţă învăţate practicând sport mă voi asigura că îţi vei dezvolta şi mai mult o mentalitate de câştigător care te va ajuta să treci peste orice obstacol.

Aşadar...                            arrow-1-2-1

privacy Nu dam email-ul tau nimanui, nici daca ne plateste