Pentru că ceea ce nu ştii te poate ţine pe loc ani la rândul sau chiar toată viaţa... Din păcate aşa se întâmplă pentru mulţi oameni.

Nu fi unul dintre ei! Alătură-te şi tu celor care îşi găsesc sensul în viaţă cât mai devreme.

creeaza-ti-domeniul-ideal

Pentru cine este acest material?

Pentru cei care nu au ales bine din prima dar şi pentru cei care vor să se asigure că îşi petrec timpul preţios exact în domeniul lor ideal de activitate.

În acest ebook vei descoperi...


"...M-a ajutat să economisesc timp şi bani pe care i-aş fi investit pe cursuri sau alte cărţi şi probabil, rezultatele n-ar fi fost aceleaşi..."


Când nu prea ai idee care este pasiunea ta sau ştii care este dar încă te îndoieşti că ai putea să o valorifici în bani, cartea lui Vali, Mitul Pasiunii, pe care şi eu am cumpărat-o, vine să te lămurească cum este cu pasiunea aceasta despre care se tot vorbeşte în ultimii ani pe internetul românesc şi nu numai.

Plus că te îndrumă şi să-ţi găseşti resursele necesare pentru a transforma pasiunea ta în venituri.

Iniţial îl cunoşteam pe Vali doar de pe internet, dar devenind clientul lui şi schimbând mai multe idei, am descoperit că avem valori comune şi ulterior am devenit prieteni buni. Astfel am avut ocazia să lucrez mai mult cu el la dezvoltarea proiectelor mele, iar experienţa a fost una fantastică.

M-a ajutat să înţeleg cum funcţionează marketingul pe internet şi cum trebuie să gândească un marketer care are o pasiune şi doreşte să şi-o monetizeze. Chiar m-a asistat în mod direct să fac primele vânzări pentru un ebook pe care l-am scris şi eu în domeniul care mă pasionează şi anume, tehnologia. Domeniu în care îi asist la rândul meu pe alţi oameni să-şi facă viaţa mai uşoară şi mai frumoasă folosindu-se de soluţii mai economice, dar în acelaşi timp şi ecologice.

De asemenea, Vali a fost prezent ori de câte ori am avut nevoie, lucru destul de rar întâlnit la oamenii ambiţioşi şi cu multe proiecte.
Meticulozitatea şi accentul pe care Vali îl pune pe detalii, m-a făcut să mă simt norocos că am un aşa prieten ca el şi cu această ocazie doresc să îi mulţumesc.
Şi nu în ultimul rând, m-a ajutat să economisesc timp şi bani pe care i-aş fi investit pe cursuri sau alte cărţi şi probabil, rezultatele n-ar fi fost aceleaşi din simplu motiv că un prieten adevărat care a fost înaintea ta în domeniul în care tu doreşti să intri, te va sfătui să nu faci greşeli costisitoare şi te va îndruma în direcţia corectă.

Silviu SD
Silviu SD Fondator Ciberonix.ro

Dacă vrei, poţi citi gratuit primele 19 pagini din Mitul Pasiunii.

Foloseşte butonul de zoom, acel + , dacă vrei să citeşti mai de aproape.

În caz că nu poţi citi paginile de mai jos, loghează-te în contul tău de scribd (sau creează-ţi unul) şi apoi dă refresh la această pagină.

 

Dar dacă vrei să rezolvi o dată şi pentru totdeauna problema domeniului  tău ideal în care să activezi şi să laşi în urma ta ceva cu adevărat semnificativ, atunci comandă acum ebook-ul "Mitul Pasiunii" pentru doar 9 euro,

Ştiu că îţi va oferi acel impuls de care ai nevoie deoarece şi eu am recitit acest ebook recent când l-am mai actualizat şi a avut rolul pe de a ma stimula chiar şi pe mine, propriile mele cuvinte.

De aceea ştiu că se va merita cu adevărat investiţia ta în el. Şi în plus dacă nu îţi va plăcea, îţi poţi cere banii înapoi.

Dar comandând acum vei primi şi 50% reducere la cartea în format fizic "Călătoria Ta" atunci când va fi finalizată (plus transport gratuit pe teritoriul României)

Oferta este încă valabilă.

Poţi citi Mitul Pasiunii imediat după ce vei face plata deoarece la acesta vei avea acces instantaneu. Deci eşti la câteva minute distanţă de a intra în posesia unui material care îţi poate aduce acea claritate de care ai nevoie pentru a continua/a începe cu pasiune şi determinare maximă călătoria ta.

 Aşa că, descarcă-l chiar acum!

Comandă Acumdoar 9 euro

*Poţi face o plată de 37 de lei şi prin transfer bancar. Pentru această opţiune trimite un email la contact @ lumeaafacerilorinformationale.com cu subiectul "Vreau ebook-ul Mitul Pasiunii". Şi vei primi un răspuns cât mai repede posibil.

Ai garanţia banilor înapoi timp de 30 de zile

Dacă ceea ce descoperi în Mitul Pasiunii nu te asistă deloc în descoperirea domeniului tău ideal sau dacă pur şi simplu informaţiile prezentate nu se ridică la nivelul preţului plătit, atunci îţi poţi cere cei 9 euro înapoi. Şi îi vei primi fără nici o întrebare.

Aşa că tot riscul e asupra mea şi mi-l asum pentru că ştiu că Mitul Pasiunii va fi acel material la care vei face referinţă mereu atunci când te vei uita înapoi cu mândrie la viaţa ta.

Vali la mallCine sunt eu?

Numele meu este Vali Zamfir şi noi cred că avem ceva în comun...

Probabil ai fost sau încă eşti şi tu în aceeaşi situaţie în care am fost şi eu...

cu colegii de la lupte la mareCălătoria mea în domeniul profesional a început de la 15 ani, practicând lupte greco-romane. Un sport pe care l-am făcut în perioada liceului şi pe care l-am ales datorită circumstanţelor şi nu pentru că am avut o anumită "chemare" în a mă lupta.

Mai exact, eram foarte mic şi vroiam să mă fac mai mare. Şi cum nu aveam bani să mă duc la alte sporturi sau la sala de forţă, m-am dus la lupte pentru că era gratis.

Şi poate că ceva asemănător ai făcut sau faci şi tu chiar acum.

Probabil te duci la un job sau activezi într-un anumit domeniu din nevoia de bani şi pentru că aşa te-au influenţat părinţii, societatea sau cineva anume. Chiar dacă nu faci ceva care să te împlinească cu adevărat.

Şi ştiu cum e să simţi că nu avansezi în ceea ce faci sau că nu obţii rezultatele dorite chiar dacă pui foarte multă pasiune în ceea ce faci. Şi eu am pus chiar şi atunci când practicam lupte şi chiar şi în alte domenii, dar adevărul este ca pasiunea nu este de ajuns...

De aceea am scris ebook-ul Mitul Pasiunii. Pentru că vreau să dezvălui perspectiva mea"puţin" diferită despre pasiune, vocaţie şi domeniul ideal în care să activezi deoarece ştiu că îi poate asista pe mulţi oameni care se simt blocaţi din acest punct de vedere.

Vreau să mă asigur că ai şi tu acel OK interior că te afli pe drumul cel bun. Pentru că atunci când ai certitudinea că eşti în direcţia potrivită, nimic nu va mai sta în calea ta.

Dar acum mi-am creat domeniul meu ideal de activitate...

Trecând şi eu peste mai multe obstacole în călătoria mea şi testând diverse domenii de activitate (MLM-uri, affiliate marketing, etc. ), de-a lungul anilor, de la un fost luptător am devenit un creator.

Un creator de conţinut, indiferent că este în format text, audio sau video. Şi dacă ar fi să-mi pun o etichetă, este aceea de Video Marketing Creator.

Probabil ai văzut video-ul de prezentare al acestui ebook şi ai observat ce anume prinde viaţă atunci când cineva activează în domeniul său ideal. De aceea cred că sunt o persoană mai mult decât potrivită de la care să înveţi despre cum să-ţi găseşti sau chiar creezi propriul tău domeniu.

Pentru că şi eu mi l-am creat. Eu sunt pasionat de crearea/editarea de video-uri dar şi de marketing şi aşa am îmbinat aceste 2 domenii într-unul singur, "metamorfozându-mă" într-un Video Marketing Creator.

Bineînţeles, video-ul respectiv este doar un exemplu, dar activând în domeniul meu ideal, i-am asistat si pe alţii cu ceea ce pot face.

Mai jos poţi vedea câteva mărturii...


“Vali Zamfir este genul de om care nu se lasă până când nu pune la punct toate detaliile pentru ca întreg proiectul să fie clar şi perfect. Am lucrat împreună la clipul video pentru jurnalul de evoluţie personală “Transformarea” şi el este principalul “responsabil” pentru succesul clipului.


Şi, ţinând cont de faptul că pe viitor clipurile video sunt printre cele mai eficiente instrumente de comunicare online, el este omul de care ai nevoie pentru a te promova prin clipuri video. Îl recomand cu încredere!”


Florin Roşoga
Florin Roşoga Autor, blogger, antreprenor

Vali este omul care s-a uitat cu o lupă peste fiecare lansare făcută de mine. Fie că era un produs în time management, în motivaţie sau în comunicare, feedback-ul pe care el mi l-a oferit m-a ajutat să realizez o scrisoare de vânzare care a convertit excelent!”


Vaida Bogdan
Vaida Bogdan Fondator CastigaTimp.ro

„Mi-a adus peste 11.000 de vizitatori unici”


“Vreau să-i mulţumesc cu această ocazie lui Vali Zamfir pentru implicarea lui în campania cu provocările de pe site-ul meu, FitnessUrban.ro.


Este meritul lui faptul că acestea au devenit atât de virale într-un timp foarte scurt. Articolul cu provocarea flotărilor mi-a adus până acum peste 11000 de noi vizitatori unici, iar cel cu geno pentru fete de asemenea peste 7000.


E un maestru în ceea ce face în special pe partea de creare de conţinut. Iar faptul că este deschis, sociabil şi de încredere, cum rar întâlneşti în acest mediu online, îl face o persoană de la care poţi să înveţi din uşurinţă.”


Doru Dorobăţ
Doru Dorobăţ Fondator FitnessUrban.ro

Atunci când activezi în domeniul tău ideal, multe oportunităţi ţi se deschid...

postare Florin Rosoga despre blog2moneyPentru că am început să devin cunoscut pe nişa de video marketing, sâmbătă 12 aprilie am fost invitat să vorbesc la un eveniment de blogging şi antreprenoriat online.

Mai exact tabăra organizată de Florin Roşoga şi Eusebiu Burcaş - Blog2Money Bootcamp.

Intervenţia mea  fost doar online, prin skype, iar tema prezentării a fost "Clipurile video - de nelipsit în promovarea online".

Şi îmi doresc ca şi tu să-ţi găseşti/creezi domeniul tău ideal pentru că ştiu că şi în viaţa ta vor apărea foarte multe oportunităţi atunci când te afli pe direcţia potrivită.

Indiferent sub ce formă se vor concretiza acestea.

shadow-ornament

Acesta este probabil cel mai important aspect din viaţa ta

Sunt multe lucruri care contează în viaţă: sănătatea, familia, prietenii...

Dar ştii ce le influenţează foarte mult pe toate?
Domeniul tău ideal de activitate. Pentru că în funcţie de el îţi vei construi viaţa.

Şi un fotbalist care pleacă de la o echipă la altă echipă este "afectat" de domeniul în care activează şi de noua locaţie în care se va muta.
Nimeni nu scapă de influenţa părţii profesionale în viaţa de zi cu zi. Poate doar pensionarii, copiii şi cei morţi.

Oamenii când pleacă într-un concediu, de ce ţin cont prima dată? Nu de bugetul şi timpul liber pe care îl au la dispoziţie?

Când îşi fac planuri pentru copiii lor, ce anume iau în calcul? (din păcate unii oameni nu iau în calcul nimic dar... acelea sunt excepţii, sper că nu eşti dintre ei).

De aceea consider că domeniul de activitate este poate cel mai important aspect, pentru că în jurul lui se va desfăşura toată viaţa ta.

Ce vei descoperi mai exact în Mitul Pasiunii?

Mitul Pasiunii se adresează în special celor care vor să-şi găsească/creeze domeniul ideal de activitate în jurul căruia să-şi construiască o afacere informaţională.

autor, speaker, infomarketer, blogger, mitul pasiuniiAdică bazându-se pe experienţa de viaţă sau expertiza/ cunoştintele lor, să creeze produse informaţionale (ebook-uri, cărţi, cursuri audio/video) sau evenimente live prin care să-i asiste pe alţi oameni să-şi îmbunătăţească viaţa în diverse domenii în care aceştia experimentează anumite probleme sau vor să-şi satisfacă anumite dorinţe/nevoi.

Imaginează-ţi următorul lucru... Dacă ai avea puterea de a-i ajuta pe alţii prin ceea ce ştii/ştii să faci, nu ai acţiona în această direcţie cu cât mai mult entuziasm? Mai ales că aşa vei fi răsplătit şi financiar?

Probabil că da...

Indiferent că este vorba de fitness, relaţii de cuplu, sănătate, bani sau orice alte domenii în care îi poţi asista. Pentru că oamenii întâmpină probleme în diverse domenii şi este datoria ta să-i ajuţi să-şi rezolve acele probleme, atunci când poţi face acest lucru.

Dar chiar dacă nu vrei să-ţi construieşti o afacere informaţională(pentru că nu este obligatoriu acest lucru), "Mitul Pasiunii" te va ajuta şi dacă vrei să-ţi găseşti domeniul ideal ca angajat, liber-profesionist sau construind o afacere clasică.

lucrand in fabrica ,, decat sa muncesti pentru altiiPentru că decât să munceşti pentru alţii şi să nu îti placă, trăind într-un continuu stres, mai bine munceşti pentru alţii dar lucrând în domeniul tău ideal de activitate.

Aş fi foarte bucuros să aud că te-am ajutat şi doar cu acest lucru.

De aceea Mitul Pasiunii poate aduce foarte multă claritate în viata ta, mai ales că prin prezentarea celor 7 lecţii de viaţă învăţate practicând sport mă voi asigura că îţi vei dezvolta şi mai mult o mentalitate de câştigător care te va ajuta să treci peste orice obstacol.

Mitul Pasiunii face parte din ceva mai mare...

Pentru că sunt conştient de faptul că o afacere informaţională nu este ceva ce oricine vrea să facă, am ales să ofer încă de acum aceste informaţii ce ţin de crearea domeniului ideal, separat de altă carte pe care o voi scrie specific pe partea de afaceri informaţionale.

eCover---Calatoria-Ta---3D-500x722Cartea va fi în format fizic şi va avea titlul "Călătoria Ta".

Iniţial intenţia mea era să păstrez conţinutul care e acum în ebook-ul Mitul Pasiunii pentru acea carte.

Dar poate că nu oricui i se potriveşte o afacere informaţională. Aşa că de ce să nu beneficieze de perspectiva mea despre alegerea domeniului ideal de activitate şi cei care nu fac/nu vor face parte niciodată din această Lume a Afacerilor Informaţionale?

Şi aşa a prins viaţa ebook-ul Mitul Pasiunii care se ocupă de primele 2 elemente din cele 7 care vor fi prezentate în cartea Călătoria Ta.

Mai exact, de (1)alegerea/crearea domeniului tău ideal de activitate şi de (2)o mentalitate puternică de care ai nevoie pentru a face faţă cu brio oricărei provocări.

Practicând lupte greco-romane am devenit conştient de o serie de 7 lecţii nepreţuite pe care vreau să le împărtăşesc şi cu tine pentru a te asista să faci faţă psihic oricărui obstacol pe care îl întâlneşti în călătoria ta.

Celelalte 7 elemente, le-am enumerat şi în ebook-ul Mitul Pasiunii şi le vei descoperi citindu-l, dacă cumva nu înţelegi ceea ce scrie pe copertă. Iar în cartea în format fizic le voi dezvolta cu cât mai multe amănunte.

De aceea achiziţionând acum ebook-ul Mitul Pasiunii, pentru doar 5 euro, poţi să-ţi începi/ să-ţi continui călătoria fără să mai aştepţi să termin eu cartea. Oricum vei mai avea de lucru pe parcurs cu cele 2 elemente şi exerciţiile pe care ţi le-am pregătit.

Şi pentru că vei fi printre primii 200 care vor comanda ebook-ul, vei primi şi 50% reducere la cartea Călătoria Ta atunci când o voi finaliza plus transport gratuit(pe teritoriul României).

Preţul nu va fi de 20 de lei dar nici peste 100 de lei. Aşa că reducerea este de luat în considerare.

Oferta este încă valabilă.

Comandă Acumdoar 9 euro

Ai garanţia banilor înapoi timp de 30 de zile

Dacă ceea ce descoperi în Mitul Pasiunii nu te asistă deloc în descoperirea domeniului tău ideal sau dacă pur şi simplu informaţiile prezentate nu se ridică la nivelul preţului plătit, îţi poţi cere cei 9 euro înapoi. Şi îi vei primi fără nici o întrebare.

Aşa că tot riscul e asupra mea şi mi-l asum pentru că ştiu că Mitul Pasiunii va fi acel material la care vei face referinţă mereu atunci când te vei uita înapoi cu mândrie la viaţa ta.

Întrebări şi răspunsuri

 • q-iconVoi plăti mai puţin dacă achiziţionez acum Mitul Pasiunii?

  Da, dacă achiziţionezi acum ebook-ul Mitul Pasiunii fiind printre primii 200 de clienţi, vei beneficia de reducerea de 50% la cartea Călătoria Ta, în format fizic şi per ansamblu vei plăti mai puţin dacă vrei să o achiziţionezi şi pe aceea.

  Chiar dacă cei care vor cumpăra atunci cartea vor primi gratuit şi ebook-ul Mitul Pasiunii, ei vor plăti preţul întreg plus transportul. Şi dacă acesta va fi de exemplu 89 de lei, atunci tu în total plăteşti astăzi 37 de lei şi 45 atunci. Deci oricare va fi preţul cărţii Călătoria Ta, vei plăti mai puţin şi de fapt va fi ca şi cum ai plăti în 2 rate.

  Şi în plus nu mai trebuie să aştepţi. Sunt luni bune în care poţi face multe lucruri dacă îţi descoperi cât mai repede domeniul ideal. De aceea am gândit aşa această oferta. Ca să nu mai pierzi din timpul tău preţios.

  Pentru că cu fiecare zi care trece nefiind pe direcţia potrivită, te îndepărtezi poate tot mai mult de ceea ce este cel mai potrivit pentru tine să faci.

  Iar dacă nu doreşti să cumperi cartea Călătoria Ta atunci nu te va obliga nimeni să faci acest lucru.

 • q-iconVoi câştiga bani imediat după ce voi citi acest ebook?

  Nu, acesta nu este un ebook magic care să-ţi promită îmbogăţire peste noapte, fără nicun efort. Şi în primul rând are rolul de a te asista să-ţi descoperi domeniul tău ideal de activitate şi să-ţi dezvolţi o mentalitate puternică pentru a face faţa psihic oricărei provocări.

  Sunt mai mult lecţii şi principii de care să ţii cont tot timpul şi pe care este păcat să nu le descoperi cât mai devreme în călătoria ta.

  Nu am intrat în detalii ce ţin de monetizarea pasiunii/vocaţiei tale. Despre acele lucruri voi vorbi în cartea Călătoria Ta şi pe parcurs ce scriu la ea îţi voi mai oferi pe email informaţii valoroase în ceea ce priveşte şi monetizarea.

  Dar dacă deja ai pornit în călătoria ta şi ştii că eşti pe drumul cel bun, să ştii că am pregătit pentru tine un bonus surpriză cu primii 10 pasi pe care trebuie să-i faci dacă vrei să-ţi construieşti o afacere informatională în jurul domeniul tău ideal.

  Îl vei primi pe email în a 2-a zi după ce vei face plata de 9 euro/37 de lei.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă pe care o întâmpini în procesul de cumpărare, nu ezita să trimiţi un email la contact @ lumeaafacerilorinformationale.com  şi vei primi un răspuns în maxim 48 de ore.

cu YanisAşa cum l-am asistat pe nepoţelul meu Yanis să facă primii paşi şi acum poate să danseze şi singur, aşa vreau să te asiste şi pe tine Mitul Pasiunii pentru a porni cu dreptul călătoria ta.

Comandă ebook-ul acum pentru că vreau să contribui şi la succesul tău!

Logo-LAI-125Cu stimă şi respect,
Vali Zamfir
Fondator - Lumea Afacerilor Informaţionale

 

P.S. Nu-ţi (mai) irosi timpul tău preţios...

Descoperă Mitul Pasiunii !