Despre Ebook-ul “Formula Pentru A Castiga Bani Urmarindu-ti Pasiunile”

afaceri informationale, castiga bani, afaceri pe internet, marketing, vali zamfir

Felicitari. Daca ai ajuns la acest articol inseamna ca tocmai ai terminat de citit ebook-ul meu “Formula Pentru A Castiga Bani Urmarindu-ti Pasiunile = Modelul de Afacere Potrivit Tie + Cercetarea Pietei + Marketing”.

Vreau sa te felicit si sa-ti multumesc pentru ca ti-ai luat timpul necesar sa parcurgi acel ebook  si  pentru faptul ca faci parte din comunitatea noastra – Lumea Afacerilor Informationale.

Iti multumesc de  asemenea si pentru faptul ca ti-ai invitat prietenii sa descarce si ei gratuit ebook-ul Introducere in Lumea Afacerilor Informationale“. Astfel ai putut sa intri si tu in posesia materialului despre care scriu acest articol.

Tu si cu mine facem parte din ceva foarte special. Multumita tie “Lumea Afacerilor Informationale” poate creste cat mai mult astfel incat sa devenim o comunitate cat mai mare de infoprenori .

Asa vei putea si tu sa te conectezi cu alti oameni asemeni tie cu care sa faci anumite parteneriate pentru a-ti dezvolta afacerea mai usor si cu mai putin efort. Afacerile nu inseamna sa faci ceva de unul singur, este nevoie de cooperare sau mai bine zis de “coopetitie”(termen pe care l-am folosit prima data in primul meu ebook si inseamna cooperare + competitie).

Asadar am hotarat sa scriu acest articol pentru a duce mai departe discutia referitor la ce am prezentat eu in ebook-ul “Formula Pentru A Castiga Bani Urmarindu-ti Pasiunile = Modelul de Afacere Potrivit Tie + Cercetarea Pietei + Marketing”. Cele mai importante aspecte pe care le-am scos in evidenta in acel ebook au fost:

–      care este cea mai sigura cale de a-ti construi cu succes o afacere;

–      ce este marketingul si faptul ca marketingul nu este egal cu vanzarea(cum cred majoritatea oamenilor) si de ce este important pentru viata si afacerea ta sa intelegi cu adevarat ce inseamna sa faci marketing si de asemenea cum marketingul si cercetarea pietei te vor asista si in relatiile interpersonale(probabil nici nu te gandeai la acest lucru);

– de ce iti recomand sa faci doar marketing direct in afacerea ta;

– de ce nu recomand Adsense si alte modele de afaceri;

– ce model de afacere recomand( indiciu:…e vorba de a-ti construi un brand/un Nume);

– care este cea mai potrivita afacere pentru tine;

– cea mai importanta lectie de afaceri pe care am invatat-o practicand lupte greco-romane;

– care sunt cele 3 moduri in care poti castiga bani pe internet(pe care le recomand eu);

– cum sa promovezi pe piata romaneasca + avantaje si dezavantaje;

– cum sa promovezi pe piata internationala + avantaje si dezavantaje;

– cum am castigat primii mei bani pe internet(dovada);

2 metode prin care sa gasesti o nisa ideala;

– cum sa te folosesti la maxim de „Resursa ta de mii de dolari” , documentul in excel pe care ti-l ofer gratuit in acest ebook care te va asista atunci cand faci cercetarea pietei si nu numai;

– de ce anume trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi un nume de site pentru a te pozitiona mai bine pe piata;

– si multe altele….pentru ca dupa cum ai vazut a fost un material destul de lung si cu informatii foarte valoroase(peste 120 de pagini)…

Dupa cum am spus scopul acestui articol este sa ducem discutia mai departe in legatura cu cele prezentate de mine in acel ebook.

Asadar, scrie mai jos ce ti-a placut cel mai mult din acel material, ce nu ti-a placut(este posibil si asta mai ales ca este un material destul de controversat si pe multi poate sa-i deranjeze daca sunt “deranjabili”), ce intrebari, nelamuri, curiozitati ai, ce nu ai inteles, etc….

Abia astept sa vad ce parere ai despre acel ebook. Scrie comentariile tale mai jos. Le voi citi pe toate si acolo unde am ceva de adaugat voi adauga.

Pana data viitoare nu uita urmatoarele cuvinte:

“Traieste, iubeste si fa tot ceea ce faci cu pasiune si entuziasm” – Vali Zamfir

P.S. Daca cumva nu stii cum sa intri in posesia ebook-ului “Formula Pentru A Castiga Bani Urmarindu-ti Pasiunile” (poate acum ai intrat pentru prima data in contact cu mine/site-ul meu), inregistreaza-te gratuit aici pentru a descarca primul meu ebookIntroducere in Lumea Afacerilor Informationale“. Dupa ce te vei inregistra vei primi instructiunile necesare referitor la cum sa intri gratuit si in posesia ebook-ului despre care am vorbit in acest articol.

——————————————————————————————————————————————

Intrebarea articolului: Ce ti-a placut cel mai mult din ebook-ul “Formula Pentru A Castiga Bani Urmarindu-ti Pasiunile”?

——————————————————————————————————————————————